Styrelsen

 

Erika Lundqvist

Erika Lundqvist

Häxa från födseln, om du inte tror mig fråga mina tre barn!!! Har ett intresseområde som varierar kraftigt med årstid och humör. Det kan ni fråga mannen om han vet efter 17 år med mig och han är kvar. Har tre barn, Olivia, Simon och Ronja… Detta var lite om mig….

 

Jimmy Lundqvist

Jimmy Lundqvist

Jimmy Lundqvist

En allt-i-allo kille. Målare och snickare.

Magdalena Svahn

Magdalena Svahn

Magdalena Svahn

Bor med min sambo och dotter i Adak. Jag älskar friheten med att bo ute i skogen och en av mina stora passioner är film och Sagabiografen.

Jag kommer att vara den som tillsammans med styrelsen ska slita för vår filmfestival.

Märit Lundberg

Märit Lundberg

Märit Lundberg

Kallas för Mäa i familjen så jag lystrar till båda. Jag är en trebarnsmamma som fortfarande är lika sprallig som i tonåren. Några av mina passioner i livet är mina barn som går före allt annat, en annan är mina renar. Inget är så avslappnande för mig som att sitta och mata kalvar i vinterhagen.

Mina vänner, man och barn skulle nog säga att jag aldrig sitter still. Jag tycker om att ha många bollar i luften och älskar utmaningar.

Jag har funnits på Saga i några år och jag hoppas det blir många fler.

Veronika Lundberg

Veronica Lundberg

Veronica Lundberg

Är yngst i styrelsen. Jag har ansvaret för kontakter med ungdomarna och vad dom tycker. Eftersom jag själv kallas ”jobbig tonåring” så vet jag vad ungdomar är ute efter.

Jag har i princip växt upp på Saga och det är inget man ångrar. Saga är den enda mysiga mötesplatsen i Adak både för vuxna och barn och därför vill jag se till så att det förblir så.

Min dröm är nämligen att bli nästa Eivor Jonsson, min stora idol sedan barnsben.

Emelia Svahn

Emelia Svahn

Emelia Svahn

Bor mitt i Adak. Trivs jättebra. Annars är jag väldigt lättsam, har nära till skratt och är nästan alltid glad. Tycker om film och hajar.

Sagabiografen är mitt favoritställe att vara på :)

Anders Naeselius

Anders Naeselius

Anders Naeselius

Bor i Stockholm, men har sommarstuga i Adak där jag gärna spenderar min fritid. Jag är ansvarig för att bjuda in kändisarna som ska inviga filmfestivalen.